بروزرسانی ۹۷/۰۴/۳۰
سلام به سردی زمستان با شما هستیم با آموزش تصویری نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین! این آموزش را از وب سایت اکسیژن طراحی سایت Msina مشاهده می کنید. دایرکت ادمین با هاستهای دارای سیپنل تفاوت آن چنانی ندارند ولی بازهم ما نکات لازم را برای شما بازگو میکنیم.
نصب وردپرس بر روی DirectAdmin
اول از همه آخرین نسخه وردپرس را از این لینک دریافت کرده و آن را در جای مناسبی نگه دارید! (: سپس به پنل کاربری هاست برید و از لینکی که برای دسترسی به کنترل پنل دایرکت ادمین تعبیه شده وارد دارکت ادمین شوید معمولا این لینک عنوان کنترل پنل در سرویس دهندههای هاست دارد.
راه دیگر برای دسترسی به دایرکت ادمین اضافه کردن port ۲۲۲۲ در آخر آدرس سایت است که تقریبا در همه هاستها میشه از این پرت استفاده کرد مثلا اگر آدرس سایت شما yoursite.com باشد کافی است به آخر آن دو نقطه و ۲۲۲۲ اضافه کنید که به طور مثال میشود : http://yoursite.com:2222 بعد پنجره وارد کردن نام کاربری و رمز عبور برای شما باز میگردد که بعد از وارد کردن اطلاعات خواسته شده وارد دایرکت ادمین می شوید.
خوب تا الان حتما وارد دایرکت ادمین شدید کلی تنظیمات و لینک به قسمت های مختلف در صفحه دایرکت ادمین میبینید از بین اینها گزینه file manager را انتخاب کنید تا در مرحله بعد وردپرس را آپلود کنیم.
آپلود وردپرس
در این قسمت داخل فایل public_html یا www بشوید و از نوار پایین صفحه دکمه Upload files to current directory را کلیک کنید.
بعد از کلیک کردن بر روی این دکمه، صفحهای باز میشود که از طریق آن میتوانید چندین فایل را آپلود کنید. یکی از choose file ها را کلیک کنید و فایلی را که از سایت وردپرس دانلود کردید را انتخاب کنید و بعد دکمه Upload Files را کلیک کنید.
در صورت موفقیت آمیز بودن آپلود با پیغام upload successful مواجه خواهید شد که پس از کلیک برروی لینک click here to go back به دایرکتوری که فایل را آپلود کردید خواهید رفت.
خب، مرحله بعدی باید فایل فشرده وردپرس را extract کرده اینکار براحتی با کلیک بر روی extract که در جلوی فایل نوشته شده صورت میپذیرد که بعد از آن پنجرهای باز می شود که مسیر extract را دوباره سوال می کند که بازدن دکمه extract در همان مسیر که بودید فایل از حالت فشرده خارج میگردد.(:
کاملا ریلکس باشید و نفس عمیق بکشید! الان پوشه wordpress در لیست فایل ها نمایان شده برای اینکه آدرس /wordpress به اخر آدرس سایت برای دسترسی به وردپرس اضافه نشود به داخل این پوشه رفته و از بالا سمت راست select را بزنید تا همه فایل ها انتخاب شود.
و بعد از نوار ابزار پایین add to Cipboard را کلیک کنید و با بازگشت به پوشه public_html و بعد کلیک بر روی دکمه Move Clipboard files here کلیک کنید تا فایلهای وردپرس را به پوشه اصلی سایت انتقال یابد.خوب اکنون فایل های وردپرس در جای مناسب قرار گرفته و کافی است یک پایگاه داده ایجاد کنید و بعد میتوانید مراحل نصب را آغاز کنید.
ساختن پایگاه داده
اگر در صفحه اول دایرکت ادمین نیستید با کلیک بر روی دکمه Home کلیک کنید تا این صفحه باز شود به همین راحتی! این آموزش را از وب سایت اکسیژن طراحی سایت Msina مشاهده می کنید.!
با کلیک بر روی MySQL Management وارد پنل مدیریت پایگاه داده شوید برای ایجاد یک پایگاه داده بر روی Create New Database کلیک کنید.
صفحهای باز میشود که در آن میتوانید با وارد کردن نام پایگاه داده ، یک پایگاه داده جدید ایجاد کنید اما شما نیاز به مشخص کردن یک کاربر برای دسترسی به mysql دارید که با استفاده select existing user یک کاربری که قبلا ایجاد کرده اید را انتخاب کنید و اگر اولین بار است که پایگاهی را ایجاد میکنید با وارد کردن یک username و password یک کاربر جدید همراه با پایگاه داده ایجاد میشود.
بعد از زدن دکمه create ، صفحه ای باز میشود که در آن مشخصات پایگاه داده ایجاد شده نمایش داده میشود این اطلاعات را میتوانید یادداشت کنید یا ذخیره کنید چرا که در مراحل نصب به آن نیاز خواهد داشت.
نصب وردپرس
با رفتن به آدرس سایتتان مراحل نصب آغاز میشود.نکته : در خود مستندات سایت وردپرس گفته شده که فایل wp-config.php را قبل از شروع نصب ویرایش کنید و مشخصات پایگاه داده را اضافه کنید اما اگر اینکار را نکنید و سایتتان را نصب کنید، امکانی آماده شده که به کمک آن به راحتی میتوانید این فایل را ایجاد کنید و نیازی به ویرایش فایل wp-config.php به صورت دستی نیست.
با باز کردن آدرس سایت، با پیغامی مواجه میشوید که پروندهی wp-config موجود نیست ! اصلا نگران نباشید <<ساختن پروندهی پیکربندی >> کلیک کنید تا براحتی ایجادش کنید.
برای ویرایش پرونده Wp- Config از این روش استفاده کنید:
در مرحله اول که شما فایل های وردپرس را باز می کنید در پوشه اصلی فایلی به نام wp-config-sample.php می بینید. این فایل رو به wp-config.php تغییر نام داده و بوسیله ادیتور متن تان آنرا باز کنید ( مثل notepad ) . حالا شما باید اطلاعات ساخته شده در مرحله دوم را به این فایل بدهید.
شما در این بخش ۶ گزینه می بینید با نام های :
DB_NAME : نام دیتابیسی که در مرحله دوم ساختید.
DB_USER : نام کاربری ساخته شده در مرحله دوم.
DB_PASSWORD : رمز عبور تعریف شده برای کاربر ( ساخته شده در مرحله دوم ).
DB_HOST : نام هاست شما ( معمولا این مقدار localhost هست – اما نه همیشه ).
DB_CHARSET : نوع کاراکتر دیتابیس شما ( این مقدار معمولا utf8 هست ).
DB_COLLATE : تطبیق دیتابیس که باید مقدار آن خالی باشد.
توجه داشته باشید که شما نباید ۲ گزینه آخر یعنی DB_CHARSET و DB_COLLATE رو تغییر بدید و در ۹۹٪ موارد هم نیازی به تغییر گزینه چهارم یعنی DB_HOST نیست بنابراین بیشتر کار شما در این قسمت مربوط به پرکردن سه گزینه اول هست .
- کاربران ام سینا توجه داشته باشید که شما نباید خود این قسمت ها رو تغییر بدید ( چیزی که تغییر می کنه مقادیر این هاست . بطور مثال در این فایل مقدار DB_NAME که باید تغییر کند عبارتی است که در داخل ۲ کاراکتر ‘ و ‘ قرار دارد یعنی putyourdbnamehere .
بنابراین کار شما این هست که نام دیتابیس را در قسمت اول ، نام کاربری را در قسمت دوم و رمز عبور کاربر را در قسمت سوم وارد کرده و فایل را ذخیره کنید .
افزودن امنیت بیشتر:
در مرحله بعد (این مرحله اختیاری است برای امنیت بیشتر وردپرس) با مراجعه به آدرس زیر :
http://api.wordpress.org/secret-key/1.1/
یک سری کلید به طور تصادفی به شما میدهد …. مثل شکل زیر :
خب شما اینها رو در همان فایل wp-config.php بجای عبارت زیر قرار دهید :
در قسمت بعد ( این قسمت نیز اختیاری است ) شما میتوانید نام پیشوند جداول وردپرس خود را نیز تغییر دهید مثلا من زدم Msina مثل :
table-perefix =’Msina-‘ ; Ok$
آخرین مرحله:
خب کار ما با فایل wp-config نیز تمام شد . میتوانید با زدن دکمه Save آن فایل را ذخیره نمایید و سپس ببندید.
خب حالا به آدرس سایت خود بروید . جایی که وردپرس را قرار دادید مثلا www.example.com/wordpress
دراین مرحله نصب خوب یک پیغام در این مرحله نشان داده میشود که اطلاعاتی که در مرحله بعد باید وارد کنید را به شما میگوید. اینها همانهایی است که در گزارشی که بعد از ایجاد پایگاه داده آمده بود.
خب، اطلاعات خواسته شده را با توجه مشخصات پایگاهداده که ایجاد کردید را در فرم پر کنید و بعد از کلیک بر روی <<بفرست>> مراحل اصلی نصب شروع میگردد.خوب اطلاعات سایتتون رو در فرم نصب وارد کنید فقط یک، نکته که شناسه (نام کاربری ) را admin نگذارید که به راحتی توسط هکرها حدس زده میشه ، به زودی امنیت وردپرس نیز در سایت Msina قرار میگیرد.
پس از تکمیل اطلاعات بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک نمایید.
انجام شد! وردپرس شما نصب شده و شما می توانید وارد سایتتان شوید لذت ببرید!
بسیار مهم توجه:
بسیاری از وب مسترها به این مشکل برمیخورن کدام مشکل ؟ مشکل آخر سایتشان وردپرس هستش ! برای برداشتن /wordpress از آخر آدرس سایتتان :
کافیست به قسمت تنظیمات / همگانی رفته در فیلدهای نشانی سایت و نشانی وردپرس /wordpress را حذف کنید و بعد ذخیره کنید تنظیمات را احتمالا بعد از ذخیره تغییرات با پیغام خطا مواجه شوید
نگران نشوید و کاملا ریلکس یک نفس عمیق بکشید چون هیچی نشده فقط یکم کار داره!
حالا به هاست خود رفته و فایل های وردپرس خود را از فولدر wordpress به قسمت اصلی منتقل نمایید ، قسمت اصلی همان Public-html یا با نام های دیگر هستش Root و… انتقال دادن هم با گزینه Move هستش! (: میدونستید ایول!
و برای اطلاعات بیشتر در بالا لینک اصلی آموزش که ترجمه گروه Msina است قرار گرفته آن را مشاهده کنید .کاربران عزیز هرکجا برای شما نامفهوم بوده در قسمت دیدگاه درج کنید تا برای شما پاسخ داده شود با تشکر.
NEgar
عالی بود Msina فقط فیلم آموزشی نیز اگه بزارید ممنون می شوم با تشکر از سایت خوبتان
فیلم آموزشی افزونه ها را هم لطفا در سایت خوبتان قرار دهید با تشکر
Msina
به زودی فیلم آموزشی نصب وردپرس بر روی DirectAdmin در سایت قرار خواهیم داد با احترام