ارومیه، پاساژ فیلیپس
044-32234187
09120162336
ارومیه، پاساژ فیلیپس
جستجو

راه حل رفع خطای 403 و دلایل آن در وردپرس

راه حل رفع خطای 403 و دلایل آن در وردپرس

حتما برای شما هم پیش آمده است تا سایت خود را باز کنید و به طور اتفاقی ببینید که خطایی در سایت رخ داده و هیچ چیز با هم جفت و جور نیست. بله، درست حدس زدید؛ در این مقاله اکسیژن گروه طراحی Msina قصد داریم تا پیرامون خطای ۴۰۳ یا همان FORBIDDEN که بسیار هم رایج هست بحث کنیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

 

 

خب، همونطور که در تصویر میبینید در صورتی که سایت شما با این خطا مواجه شده باشه پیغام زیر در سایت شما نمایش داده میشه که به دلیل عدم دسترسی به صفحه مورد نظر از طرف هاست شما به کاربر ایجاد خواهد شد.

در وردپرس نیز دقیقا این چنین است. ممکن است با خطاهای رایج زیادی رو به رو شوید اما تقریبا برای همه آن‌ها راه حلی موجود است. امروز می‌خواهیم به خطای ۴۰۳ در وردپرس و دلیل رخ دادن آن و در نتیجه روش حل آن بپردازیم. امیدوارم مانند همیشه اکسیژن گروه طراحی Msina را همراهی کنید.

 

 

منظور از عدم دسترسی اینه که همان طور که شما میدونید در هر نوع سرور درست مشابه سیستم کامپیوتری یک سری سطح دسترسی برای افراد وجود داره که هر یک از کاربران بنا به میزان دسترسی میتونند تا یک فایلی را مشاهده و یا ویرایش کنند. بنابراین تا زمانی که شما در سطح دسترسی خواندن قرار نگرفته باشید محتوای موجود به شما نشون داده نشده و با خطای 403 در وردپرس مواجه خواهید شد.

 

 

خطای ۴۰۳ در وردپرس

 

آیا تا به حال با خطای ۴۰۳ در وردپرس مواجه شده‌اید؟ یکی از خطاهای وحشتناک در وردپرس همین خطاست که کاربران مبتدی به شدت از مشاهده آن نگران می‌شوند. به نظر شما چرا این خطا به وجود می‌آید؟

خطای ۴۰۳ در وردپرس در صورتی که سرور شما اجازه دسترسی به صفحه‌ای را ندهد، ظاهر خواهد شد و معمولا با جملاتی مشابه زیر رو به رو می‌شوید:

 

.۴۰۳ Forbidden – You don’t have permission to access ‘/’ on this server

.Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

 

این ارور یا خطا به دلیل وجود افزونه‌های امنیتی رخ می‌دهد. معمولا افزونه‌های امنیتی توانایی بلاک کردن آدرس آی‌پی را در صورت مخرب بودن، دارند و شاید در حین همین عملیات موجب بروز چنین خطایی شوند. و همچنین دلیل دیگر می‌تواند به علت عملکرد نامطلوب فایل htaccess. در سرور باشد. ):

 

حل خطای 403 Forbidden در وردپرس

 

برای حل خطای 403 باید روش های زیر را مرحله به مرحله اجرا کنید. در 90 درصد مواقع با این روش ها مشکل شما حل خواهد شد.

 

 

 غیرفعال کردن افزونه ها

 

مثل همیشه در اولین مرحله افزونه های سایتتان را یکی یکی غیر فعال کنید. اولین کاری که باید انجام دهید، غیرفعال کردن تمامی افزونه‌هاست. چنانچه مشکل برطرف شد، متوجه می‌شوید که این خطا از سمت افزونه‌ها یا تداخل آن‌هاست. حال باید به دنبال افزونه مخرب باشید و یک به یک را فعال کنید تا این مشکل را بیابید. سپس بررسی کنید آیا خطای شما حل می شود یا نه. در صورتی که خطا حل شد افزونه معیوب را پیدا کنید. اگر خطا حل نشد افزونه ها را مجدد فعال کنید و به مرحله بعدی مراجعه کنید. (:

 

بازسازی فایل .htaccess

 

شما باید فایل htaccess سایتتان را مجدد بازسازی کنید. خیلی از مواقع مشکل از این فایل هست. وارد فایل منیجر هاست شده و فایل .htaccess را حذف کنید. حالا وارد بخش تنظیمات > پیوند های یکتا شوید و یکبار روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید تا فایل .htaccess شما ایجاد شود.با کمک رمز FTP به هاست خود متصل شوید (یا به صورت مستقیم این کار را انجام دهید)، سپس فایل htaccess. را از پوشه وبسایت به روت هاست منتقل کنید.

می‌توانید این فایل را دانلود کنید و در کامپیوتر خود نسخه‌ای از آن را داشته باشید. سپس آن را از هاست حذف کنید.

 

 

اکنون اگر می‌توانید به وبسایت خود وارد شوید یعنی این فایل خراب بوده است. می‌توانید آن را مجدد با رفتن به بخش پیوندهای یکتا و ذخیره آن‌ها بسازید. (: به همین راحتی!

 

تنظیم سطح دسترسی فایل ها

 

وارد فایل منیجر هاست خود شوید و یا با استفاده از یک نرم افزار Ftp به فایل های سایتتان دسترسی پیدا کنید. سپس سطح دسترسی فایل ها را با راست کلیک و کلیک روی file permissions تغییر دهید. برای پوشه ها 755 و برای فایل ها سطح دسترسی 644 را تنظیم کنید.

تمامی فایل‌هایی که در سایت ذخیره می‌شوند، سطح دسترسی دارند. این سطوح دسترسی نوعی حفظ امنیت است تا هر کسی نتواند به آن وارد شود. استفاده از اعداد نامرتبط برای سطح دسترسی باعث ایجاد خطای ۴۰۳ می‌شود. برای حل این مشکل وارد سرور شوید و در روت تمامی فایل‌های وردپرس را مشاهده کنید:

 

با راست کلیک کردن روی فایل یا پوشه مورد نظر، روی گزینه File Premissions کلیک کنید. تا با تصویری مشابه زیر رو به رو شوید:

 

 

حال می‌توانید سطح دسترسی را تعیین کنید.

 

 

سطح دسترسی پوشه ها و فایل ها در وردپرس

 

  • سطح دسترسی برای تمامی پوشه ها در وردپرس عدد ۷۴۴ یا ۷۵۵ می باشد.
  • سطح دسترسی برای تمامی فایل ها در وردپرس ۶۴۰ یا ۶۴۴ می باشد.

همچنین می توانید سطح دسترسی روت public_html را نیز بررسی کرده و آن را روی ۷۴۴ یا ۷۵۵ قرار دهید تا مشکل رفع گردد.

 

نتیجه میگیریم که؛

با کمک سه روشی که در بالا گفته شد می‌توانید مشکل را حل کنید و خطای ۴۰۳ در وردپرس را از بین ببرید، حال اگر با این سه روش حل نشد می توانید با هاستنیگ خود مکاتبه کنید و مشکل را جویا شوید. موفق باشید. (:

 

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.