ارومیه، پاساژ فیلیپس
044-32234187
09120162336
ارومیه، پاساژ فیلیپس
جستجو

انتقال سایت وردپرسی از لوکال‌ هاست به Server

انتقال سایت وردپرسی از لوکال‌ هاست به Server

اکسیژن طراحی سایت Msina امروز قصد دارد در مقالات آموزشی خود آموزش انتقال سایت وردپرسی از لوکال‌ هاست به Server قرار دهد.ممکنه شما در لوکال هاست یک سایت وردپرسی برای خودتان درست کرده باشید و قبل از اینکه بر روی اینترنت مطالبتان را منتشر کنید بر روی این سایت بگزارید و بعد از مدتی احساس می‌کنید که دیگر وقتش است که سایتتان را برروی اینترنت منتشر کنید که در ادامه آموزش خواهید فهمید!

 

برون‌بری پایگاه داده

دوستان عزیز مطالب و نوشته در وردپرس در داخل html یا فایل متنی ذخیره نمی‌گردد بلکه در پایگاه داده‌ای ذخیره شده و هنگام نمایش سایت از پایگاه داده بازخوانی و خوانده می‌شود برای انتقال از لوکال به سرور ابتدا باید از پایگاه‌داده یک کپی بک آپ بگیرید برای اینکار اگر phpMyAdmin نصب است.( در برنامه‌هایی مثل xampp و یا نرم افزار قدرتمند Wammp به صورت پیش‌فرض نصب است) در آن بر روی پایگاه داده ای که به وردپرس اختصاص داده اید بروید. و از نوار ابزار بالا گزینه export را کلیک کنید!

 

Local Host [Msina.ir] (2)

 

و بعد گزینه custom را برای Export Method انتخاب کنید سپس در قسمت output از منوی آبشاری compression گزینه gzipped را انتخاب کنید.

 

Local Host [Msina.ir] (1)

 

و در آخرسر دکمه Go را در انتهای صفحه کلیک کنید تا یک فایل sql به شما داده شود.به همین راحتی ! هنوز مونده !

آپلود فایل‌ها با FTP

درمرحله بعدی فایل‌های وردپرس را باید آپلود کنید، در این مرحله شما به یک نرم افزار ftp نیاز دارید که از طریق آن فایل‌ها را آپلود کنید از طریق نرم افزار ftp مورد علاقه‌تان تمام فایل‌های وردپرس را که در لوکال هاست استفاده می کردید بر روی سرور آپلود کنید.

ساخت یک پایگاه داده MySQL

در این مرحله باید یک پایگاه داده ایجاد کنید تا از طریق آن پایگاه قبلی را که در لوکال استفاده می‌کردید، درون‌ریزی (import) کنید. برای ایجاد پایگاه داده در سرور با توجه به اینکه از چه  پنلی هاست شما استنفاده می کند، شیوه ایجاد پایگاه متفاوت است. در ادامه در پنل دایرکت ادمین نحوه ایجاد پایگاه توضیح داده می‌شود که برای cPanel هم تقریبا به همین شکل هست.

بعد از وارد شدن به پنل دایرکت ادمین بر روی گزینه MySQL Management کلیک کنید. و بعد در صفحه مدیریت پایگاه داده گزینه Create New Database را کلیک کنید تا پنجره مشخصات پایگاه باز شود.

 

Local Host [Msina.ir] (1)

 

بعد از پر کردن اطلاعات، گزینه create را بزنید تا پایگاه ایجاد شود. مشخصات پایگاه داده بعد از ایجاد به شما داده می‌شود آن را نگه دارید یا یادداشت کنید چرا که در مراحل بعدی به آن نیاز پیدا خواهید کرد.

درون ریزی  پایگاه داده

خوب حالا که یک پایگاه داده جدید ایجاد شده، باید پایگاه داده ای که از لوکال هاست دارید بر روی آن درون ریزی (import) کنید. برای اینکار در سرور برنامه phpMyAdmin را اجرا کنید. phpMyAdmin معمولا در هاست ها موجود است در سی پنل در همان صفحه اول پیدا می کنید و در دایرکت ادمین در صفحه MySQL Management در زیر گزینه Create New Database گزینه phpMyAdamin هست که از طریق آن به این برنامه می توانید دسترسی پیدا کنید. بعد از اجرا بر روی نام پایگاه داده ‌ای که قبلا ایجاد کرده اید کلیک کنید و در نوار ابزار بالا گزینه import را انتخاب کنید.

 

Local Host [Msina.ir] (3)

 

و بعد همانطور که در تصویر نشان داده شده است با کلیک بر روی دکمه Choose File  فایلی را که از لوکال export کرده بودید انتخاب کنید و بعد دکمه Go را در انتهای صفحه کلیک کنید تا پایگاه Import شود.

تصحیح آدرس‌ها

خوب باید به وردپرس بگویم که یک خانه جدید پیدا کرده و دیگر در لوکال هاست نیست برای اینکار باید آدرس سایت را اصلاح کنیم اینکار ساده است ، جدول options را از پایگاه داده در phpMyAdmin  انتخاب کنید و در پنجره باز شده به دنبال فیلد siteurl بگردید و با کلیک بر روی دکمه مداد (edit) این فیلد که در آن آدرس لوکال هست را ویرایش و آدرس سایتی که بر روی سرور هست را وارد کنید. سه تصویر بعدی این مراحل را نشان می‌دهد:

 

Local Host [Msina.ir] (4)

Local Host [Msina.ir] (6)

Local Host [Msina.ir] (5)

 

مرحله پایانی!

در مرحله  آخر لازم است که فایل wp-config.php را ویرایش کنید و اطلاعات پایگاه داده را که در سرور است وارد کنید. برای اینکار با استفاده از file manager پنل هاست این فایل را باز کرده و به جای مشخصات پایگاه داده در لوکال هاست، اطلاعات جدید را وارد نمایید. به همین راحتی به همین خوشمزگی! در آخر از آقای مهران رهباردار تشکر و قدردانی میکنم بابت آموزش گران قدرش هرگونه مشکل و سوال داشتید در قسمت همین پست دیدگاه ها درج کنید تا در اسرع وقت پاسخ داده شود با تشکر Msina.

 

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.