تغییر آدرس صفحات 404 در وردپرس را بهتون در ام سینا آموزش میدیم، احتمال دارد در وردپرس با خطاهای زیادی روبهرو شوید. یکی از رایجترین خطاهای وردپرس، خطای 404 در وردپرس با Broken Link Checker است که ممکن است شما هم با آن مواجه شده باشید. نیازی نیست وقتی با این خطا روبرو شدید، احساس نگرانی کنید. چون این خطا را میتوان با انجام چند مرحله رفع کرد. برای اینکه کمتر با انواع خطاها در وردپرس روبهرو شوید، بهتر است که در ابتدای کار خود به آموزش وردپرس اهمیت زیادی بدهید.
به طور حتم در سایت وردپرسی خود با خطای 404 برخورد داشتهاید. با افزونه کاربردی Redirection و تغییر مسیر صفحات 404 به صفحه مرتبط میتوان این خطا را برطرف کرد. در ادامه افزونهای برای رفع خطای ۴۰۴ با استفاده از ریدایرکت معرفی میکنیم. یکی از رایجترین خطاهای وردپرس، خطا 404 است که با افزونههای مختلفی قابل حلوفصل است، اما بسیاری از از افزونهها ممکن است برای انتقال اطلاعات مشکلساز شود و کار شمارا سخت کند.
امکان دارد شما به هر علتی قصد داشته باشید که دامنه سایت خودتان را تغییر دهید. در این حال است که شما با خطای 404 در وردپرس روبرو خواهید شد. یعنی درواقع میتوانیم بگوییم که لینکهای موجود در سایتتان خراب یا حتی شکسته شده است. شما میتوانید با استفاده از افزونه Broken Link Checker که مربوط به رفع خطاهایی است که در پست، برگهها و سایر موارد به وجود آمده، یا همان خطای 404 به وجود آمده را حل کنید. در ادامه مطالب قصد داریم شما را با نحوه رفع نمودن خطای 404 در وردپرس با Broken Link Checker آشنا کنیم.
خطای 404 در وردپرس با Broken Link Checker
یکی از روشهایی که میتوانید از آن برای بررسی کردن لینکهای شکسته شده در سایت استفاده کنید، مورد استفاده قرار دادن افزونههای وردپرسی است. یکی از افزونههایی که میتوانیم برای حل نمودن خطای 404 به وجود آمده در وردپرس استفاده کنیم، افزونه Broken Link Checker است که یکی از افزونههای محبوب نسبت به سایر افزونهها میباشد و این امکان را به کاربران میدهد تا بتوانند با استفاده از آن لینکهای خراب یا شکسته شده در سایت خود را برطرف کنند. شما میتوانید در ابتدای کار افزونه را فعال و لینکهای دارای مشکل را پیدا و برطرف کرده و افزونه مورد استفاده را نیز غیرفعال کنید. دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است خطای 404 در وردپرس بخاطر آنها به وجود بیاید پس توصیه میکنیم قبل از انجام هرکاری، ابتدا مراحل زیر را در پیش بگیرید.
دلایل خطای 404
خطای 404 زمانی رخ می دهد که صفحه ای از وبسایت شما که کاربر درخواست کرده در سایت شما موجود نیست. زمانی که کاربر آدرسی را در سایت شما تایپ می کند که این صفحه در سایت شما وجود ندارد و یا آدرس آن تغییر کرده است.در این صورت خطای 404 به کاربر نمایش داده می شود حاوی این که صفحه یافت نشد. همچنین وقتی وب سایت خود را به یک دامنه جدید انتقال دهید این خطا نمایش داده می شود. باید ساختار پیوند یکتا سایت وردپرسی خود را تعمیر کنید. بهترین راه برای رفع این خطا، هدایت کاربران به مکان جدید است. شما باید ریدایرکت 301 را ایجاد و آدرس جدید پستها و صفحات خود را به موتورهای جستجو اطلاع دهید.
رفع خطای داخلی سرور http error 500 در وردپرس
تغییر آدرس صفحات 404 در وردپرس
برای انجام عملیات حرفهای سئو، پلاگینهای تخصصی و عمومی خاصی وجود دارد، منظور از تخصصی و عمومی این است که بعضی از افزونههای سئو مانند رنک مث و یوست سئو تمام قسمتهای سئو را پوشش میدهند و بعضیها مانند Redirection فقط مربوط به ریدایرکت آدرسها است.
استفاده کلی از پلاگینهای عمومی نامبرده مشکلی ندارد اما ممکن است روزی بخواهید از یوست به رنک مث یا از رنک مث به یوست مهاجرت کنید و متوجه شوید که ریدایرکتهای قبلی شما در پلاگین یا افزونه جدید پشتیبانی نمیشود. پس بهتر است برای ریدایرکت از یک افزونه مجزا استفاده کنید.
ریدایرکت آدرس از www به بدون www و بالعکس در htaccess
درس URL وب سایت خودتان را ویرایش کنید.
یکی از علتهایی که ممکن است خطای 404 در وردپرس بخاطر آن به وجود بیاید، تغییر دادن آدرس URL است. در این حال باید آدرس جدیدی ایجاد کنید. ممکن است همیشه این امکان را نداشته باشید و بخاطر یک مشکل کوچک، صفحه شما به صورت کلی از محیط اینترنت پاک شود یا دیگر وب سایت شما فعال نباشد و غیر فعال شود.
لینک خراب یا شکسته شده را به طور کلی پاک کنید.
همانطور که در قسمت بالا اشاره کردیم نمیتوانید همیشه لینکهای سالمی را جایگزین لینکهای خراب یا شکسته شده کنید. یکی از بهترین و ساده ترین راهها این است که لینک مورد نظر را به صورت کلی پاک کنید و لینک دیگری را به جای آن به وجود بیاورید.
رفع و احتمالات خطای 500 در وردپرس
در لینک اصلی سایت تغییر ایجاد کنید.
در برخی اوقات ممکن است به دلیل تغییر دادن لینک اصلی سایت یا حتی تغییر دادن پستهای موجود در سایت، لینکها خراب یا شکسته شوند که در این صورت شما با خطای 404 در وردپرس روبرو خواهید شد.
برطرف کردن خطای های به وجود آمده لینک های داخلی
برخی از افراد بنا به علتهایی مجبور میشوند که آدرس صفحات خود را عوض کنند و به همین دلیل است که لینکهای داخلی سایت دچار مشکل میشوند و احتمال دارد برخی از عملکردهای سایتتان کارکرد درستی نداشته باشد.
نحوه رفع کردن خطای 404 در وردپرس با استفاده از افزونه Broken Link Checker
شما با استفاده از افزونه Broken Link Checker، قادر خواهید بود تا خطای 404 به وجود آمده در وردپرس را برطرف نمایید. برای انجام این کار کافی است که طبق مراحل زیر پیش بروید: در ابتدای کار شما میتوانید این افزونه را پیدا کرده و نصب و فعال کنید. بعد از نصب افزونه شما باید به تنظیمات رفته و قسمت بررسی کننده پیوند یا همان لینک را پیدا کرده و وارد آن شوید که این قسمت مرتبط به تنظیمات افزونه مورد استفاده است. این قسمت از تنظیمات از 5 بخش تشکیل شده است که هر کدام مربوط به یک موردی هستند که قصد داریم در ادامه به بررسی قسمت عمومی بپردازیم.
همه چیز درباره Link Bait و تاثیر آن در سئو وب سایت
چرا از یوست یا رنک مث برای ریدایرکت استفاده نمیکنیم
برای همین بهترین کار برای انجام ریدایرکت این است که از افزونه Redirection استفاده کنید. که اگر بهفرض شما 1000 ریدایرکت روی صفحات سایت خود ایجاد کرده باشید و الآن نیاز دارید افزونه سئو خود را تغییر دهید و افزونه یا پلاگین جدید ریدایرکشنهای افزونه قبلی را ساپورت نکند باید یکییکی شروع به اعمال ریدایرکت بهصورت دستی کنید، که قاعدتاً سرسامآور است.
البته تغییر افزونه سئو از یوآست به رنک مث مشکلی نداشت و ما خودمان در میهنوردپرس این کار را انجام دادیم و آموزش آن را برای شما تهیه کردیم؛ برای مطالعه مقاله انتقال اطلاعات از Yoast SEO به RankMath بدون دردسر کلیک کنید.
افزونه Redirection
ازآنجاییکه ممکن است شما روی وبسایت خود مقالات زیادی را داشته باشید و تعداد بالایی از ریدایرکت را انجام داده باشید، تصمیم گرفتیم احتمال بروز خطا برای بخش ریدایرکت را با افزونه ریدایرکشن 404 برای شما رفع کنیم تا کارتان سادهتر شود.

افرونه Redirection یکی از معروف ترین و بهترین افزونه ریدایرکت صفحات 404 وردپرس است. دارای یک رابط کاربری ساده برای مدیریت ریدایرکت های شما می باشد. همچنبن یک جدول جدید در پایگاه داده شما ایجاد می کند تا ریدایرکت های شما را ذخیره کند. و تاریخچه همه ی ریدایرکت ها در سایت وردپرسی شما را نگه می دارد. این افزونه بیش از 700000 نصب در وردپرس دارد. یکی از افزونههای محبوب ریدایرکت است که می توان به سادگی یک صفحه موجود از سایت خود را انتخاب و به عنوان صفحه 404 استفاده کرد.
انتقال خطای ۴۰۴ به صفحه اصلی با All 404 Pages Redirect (پیشنهاد نمیشود)
این افزونه هم خطای صفحات 404 را با استفاده از ریدایرکت 301 مدیریت می کند. پس از نصب افزونه فیلد وضعیت در پنل کاربری افزونه را فعال کنید. همچنین میتوانید کد زیر را به فایل 404.php قالب خود اضافه کنید. البته استفاده از این روش پیشنهاد نمیشود. بهتر است از همان افزونه Redirection استفاده کنید و خطاها را یکی یکی به صفحات مربوط به خود ریدایرکت کنید.
دانلود افزونه All 404 Pages Redirect
سخن آخر؛
به وجود آمدن خطای 404 در وردپرس ممکن است کاربران سایت شما را ناراضی کرده و همچنین اگر این مشکل ادامه دار باشد ممکن است آنها را از سایت شما زده کند. همچنین ایجاد شدن چنین خطایی باعث بیکیفیت به نظر آمدن سایت شما در گوگل خواهد شد و سایت شما رتبه خوبی را در گوگل کسب نخواهد کرد. به همین دلایل بهتر است که به هیچ عنوان اجازه ندهید که این چنین مشکلاتی سایت شما را از بین ببرد.
امیدواریم از مطالب بیان شده رضایت کافی را داشته باشید و برایتان مفید و موثر واقع شده باشد. اگر در هنگام انتقال وبسایت به هاست دیگر و یا تغییر دامنهی سایت با خراب شدن لینکها و نمایش ندادن تصاویر مواجه شدید بدون هیچ گونه نگرانی میتوانید با افزونهای که امروز معرفی کردیم و آموزش دادیم آنها را بازسازی کنیم و سئوی سایت را بهبود ببخشیم.
مینا
خیلی ممنون لطفا یک افزونه ای هم در مورد انتقال به صفحات خاص برامون معرفی کنید سپاس
Msina
با این افزونه هم میشه انجام داد، اگه منظورتون هدایت کاربران به صفحه خاص پس از ورود میتونید با افزونه Peter’s Login Redirect انجام دهید
رضا
عالی مثل همیشه ممنون از توضیحات خوبتان
Msina
سپاس از توجه شما