ارومیه، پاساژ فیلیپس
044-32234187
09120162336
ارومیه، پاساژ فیلیپس
جستجو

رفع و احتمالات خطای 500 در وردپرس

رفع و احتمالات خطای 500 در وردپرس

رفع خطای 500 در وردپرس زمانی رخ می دهد که وب سرور سایت شما قادر به پردازش اطلاعات و پروسه بارگذاری سایت شما نیست و در بین کار دچار مشکل می شود. این خطا به نوبه خودش میتونه سایت شما را با کاهش ورودی گوگل مواجه کرده و مانع رشد سئو و فروش سایت شما شود!

خطای 500 در وردپرس زمانی رخ می‌دهد که وب سرور سایت شما نتواند به پردازش اطلاعات و پروسه بارگذاری در سایت شما بپردازد و در حین کار دچار مشکل شود. لازم است بدانید که این خطا می‌تواند سایت شما را با کاهش رشد سئو و همچنین کاهش فروش محصولات یا خدمات سایت‌تان روبه‌رو کند.

 

نحوه رفع خطای 500 در وردپرس

 

چک کردن فایل htaccess

در مرحله اول فایل htaccess خود را چک کنید. کافیه وارد سی پنل سایت خود شده و در پوشه روت سایت خود فایل .htaccess را پیدا کنید. آن را با ویرایشگر فایل باز کنید و تمامی کد های داخل آن را حذف کنید. حالا که کد های htaccess را حذف کردید در صورتی که روی سایت شما وردپرس نصب شده، وردپرس را باز کنید و از پنل مدیریت وردپرس ، بخش تنظیمات > پیوند های یکتا را کلیک کنید و در این صفحه روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید. (مهم دقت باشید کد های htaccess را یک جا برای خود نگه دارید)

اگر بعد از اینکار وب‌سایت‌تان را باز کردید و مشاهده کردید که سایت بدون خطای ۵۰۰ دارد لود می‌شود پس مشکل حل شده ، حالا باید خط به خط کد های htaccess را بهش اضافه کنید تا ببینید مشکل از کدوم خط بوده است.

 

رفع خطای 500 در وردپرس
رفع خطای 500 در وردپرس

 

اشکال زدایی را روشن کنید

هر موقعی که وردپرس برای شما صفحه خطای سرور را نشان می‌دهد، پیشنهاد ما این است که اشکال زدایی خود را روشن کنید. هرچند امکان دارد این روش مشکل را برطرف نکند ولی نگران نباشید؛ زیرا ما در مرحله های بعد هم به رفع این خطا خواهیم پرداخت.

شما می‌توانید با ویرایش فایل wp-config.php سایت خود، اشکال زدایی را فعال کنید و اگر به این فایل دسترسی پیدا کردید WP_DEBUG را در آن جستجو کنید، تا این گزینه را پیدا کرده و بتوانید آن را روی “درست” تنظیم کنید. اگر این گزینه را پیدا نکردید، باید خودتان آن را ایجاد کنید. در هر صورتی شما باید حتما خطی به شکل زیر داشته باشید:

define( “WP_DEBUG”, true );

بعد از اینکه این گزینه را روی حالت درست یا صحیح تنظیم کردید، سایت خود را مجددا بارگیری کنید تا ببینید که چیزی تغییر کرده است یا خیر!

خطای سرور امکان دارد در این صورت ناپدید شود و حتی ممکن است با خطای دیگری هم جایگزین شود و بگوید که مشکل کجاست. اگر اینطور بود جایی که خطا در آن قرار دارد را مشاهده کنید. اگر در پوشه پلاگین است هم آن افزونه را غیرفعال کنید، خطا باید برطرف شود.

اگر روشن کردن اشکال زدایی نتیجه خوبی را در پی نداشت هم ناامید نشوید، زیرا ایده خوبی است و بهتر است آن را تا زمانی که مشکل حل نشده است روشن بگذارید؛ البته فراموش نکنید که وقتی همه چیز درست شد و تعمیر تمام شد، اشکال زدایی را خاموش کنید!

 

غیر فعال کردن افزونه‌های فعال وردپرس

چه از وردپرس استفاده کنید، چه جوملا و هر سیستم مدیریت محتوای دیگری ، روی سیستم مدیریت محتوای خود یک سری افزونه یا پلاگین ( یا ماژول ) دارید که ممکن است ارور 500 در وردپرس به دلیل فعال بودن این افزونه ها بوجود آمده باشد. پس روش بعدی این است که تک تک افزونه های سایت را غیر فعال کنید و ببینید با غیر فعال کردن کدوم افزونه ، خطا internal server error 500 سایت شما از بین خواهد رفت.

 

ویژگی های خوب سرور مجازی

 

حافظه خود را افزایش دهید.

باید بدانید که افزایش حافظه امکان دارد برای حل این مشکل کمک کند. برای انجام این کار، باید فایل wp-config.php را در فهرست اصلی وردپرس باز کرده و WP_MEMORY_LIMIT را جستجو کنید. اگر این فایل وجود داشت، مقدار آن را به M”64″  تغییر دهید و اگر هم این فایل وجود نداشت، خط زیر را در فایل قرار دهید:

define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);

اگر این کد کار کرد، لازم است بدانید که شما فقط مشکل را به صورت موقت حل کرده‌اید و این احتمال وجود دارد که شما یک کد معیوب را در جایی دارید که مانع برطرف کردن مشکل می‌شود.

 

از هاست یا میزبان خود بپرسید.

همان طور که گفتیم خطای 500 در وردپرس می‌تواند چند دلیل داشته باشد ولی در این مرحله بهتر است که از میزبان خود هم بپرسید. این مشکل می‌تواند یک مشکل جدی باشد؛ پس باید آن را به یک شکلی رفع کنید. ممکن است شما قصد داشته باشید به هاست بهتری بروید که دارای سرورهایی باشد و برای اجرای سایت‌های وردپرس خوب و بهینه‌تر هم باشند؛ هزینه هاست زیاد بالا نیست و شما می‌توانید هاست خود را عوض کنید.

 

رفع خطای عدم نمایش ویرایشگر دیداری در وردپرس

 

تغییر قالب به پوسته پیش‌فرض وردپرس

از بخش نمایش > پوسته ها ، قالب سایتتان را به پیشفرض وردپرس تغییر دهید. اگر قالب پیشفرض وردپرس روی سایتتان نصب نیست حتما از قالب‌های دیگر که در مخزن وردپرس ثبت شده اند استفاده کنید مثلا قالب Storefront وردپرس. حالا اگر مشکل حل شد پس خطای 500 از کدنویسی‌های قالب شماست. اگر قالب را از میهن وردپرس خریداری کرده اید و از اصالت قالب مطمئن هستید یکبار قالب را اپدیت کنید.

 

خرابی فایل های وردپرس

ممکن است فایل های اصلی استه وردپرس شما خراب شده باشد. برای اطمینان از این کار یکبار آموزش آپدیت دستی وردپرس را بخوانید و فایل های وردپرس را آپدیت کنید.

 

سخن نهایی

در آخر ام سینا برای شما بگه که، خطاهای سرور داخلی در وردپرس به طور معمول ناشی از خطاهای واقعی سرور نیستند و در اکثر مواقع می‌توانید با استفاده از روش‌هایی که در بالا ذکر شد، به رفع خطای 500 در وردپرس بپردازید ولی اگر شک و تردید دارید از میزبان خود بپرسید، چراکه آنها حتما را حل‌های خوبی را برای پیدا کردن و رفع مشکلات شما دارند. امیدواریم که شما با این 6 روشی که گفته شد توانسته باشید مشکل خود را حل کنید و این مقاله برای شما موثر واقع شده باشد. اگر سوالی هم داشتید می‌توانید در بخش نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید. اگر با اجرای تمامی مراحل بالا مشکل شما حل نشد از هاستینگ خود بخواهید تا مشکل شما را رفع کند. استفاده از یک هاست مطمئن هیچوقت چنین مشکلی را برای شما ایجاد نخواهد کرد. هاست شما باید مناسب وردپرس و اجرای CMS وردپرس باشد.

 

منبع: https://themeisle.com/blog/wordpress-internal-server-error-fix

 

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.