برای بسیاری از کاربران حجم آپلود فایل در وردپرس بسیار کم می باشد ، چون این مورد بستگی به تنظیمات php سرور هاست شما دارد برای همه متفاوت است ، متاسفانه برای برخی از کاربران حتی حجم های 1 مگابایت و 2 مگابایت نیز دیده شده است که تقریبا برای هیچ کاری به جز عکس های کم حجم مفید نیست ، البته بسته به وب هاست وردپرس انتخابی شما و پلنی که انتخاب میکنید، حداکثر محدودیت آپلود فایل برای شما معین می شود. اکسیژن گروه طراحی Msina قصد دارد افزایش حجم بارگذاری در وردپرس با کمک php.ini برای شما وب مستران عزیز ارائه دهد.
اول از همه، درمورد چند خطا یا ارور در وردپرس به چشم می خورد که مربوط به حجم بارگذاری فایل ها است صحبت می کنیم، برای رفع آن و در واقع افزایش حجم در وردپرس از تنظیمات خاصی برای php.ini استفاده میکنند که یکی از رایجترین و مهم ترین این تنظیمات، حداکثر مقدار فایل آپلود “upload_max_filesize” است. این یک ستینگ یا تنظیم است که معمولا در یک پرونده شناخته شده به عنوان فایل php.ini پیدا میشود.
افزایش حجم بارگذاری در وردپرس
برای افزایش حجم آپلود وردپرس راهحلهای بسیاری وجود دارد که اکسیژن گروه طراحی Msina قرار است 4 راه حل پیشنهادی را برای شما ارائه دهد.
روش 1 : فایل php.ini
اولین کار وارد هاست خودتان می شوید و سپس بر روی گزینه File Manager کلیک می کنید.
سپس پوشه wp-admin را انتخاب می کنید و یک فایل به نام php.ini یا php5.ini پیدا می کنید. حال شما این فایل (php.ini) را ندارید میتوانید با کلیک بر روی آیکون New File و نام آن php.ini یک فایل خالی خلق کنید تا بتوانید تنظیمات خود را ویرایش و اضافه کنید. حالا روی php.ini کلیک راست می کنید و بعد به بخش edit می روید و کد زیر را وارد می کنید.
upload_max_filesize = 1000M
post_max_size = 2000M
memory_limit = 3000M
file_uploads = On
max_execution_time = 180
در بخش upload max filesize می توانید مقدار حجم موردنظر را تنظیم کنید. (مثلا 3000M). البته این مقدار بسته به نیاز شما باید تنظیم شود.کد بالا در اغلب موارد پاسخگو هست. اما در صورتی که مشکل شما حل نشد، میتونید میزان 64 رو در کد بالا به 10 مگ تغییر بدید.بعض وقت ها به جای فایل php.ini فایلی به نام User.ini در هاستتان وجود دارد که با وارد کردن قطعه کد گفته شده در بالا، امکان افزایش حجم در وردپرس وجود دارد. به همین راحتی! (:
روش 2 : ویراش فایل htaccess.
بسیاری از کاربران هم با استفاده از این فایل برای تغییر حداکثر حجم اپلود اقدام میکنن. ابتدا داخل فولدر ریشه یک فایل جدید با نام .htaccess بسازید. سپس داخل فایل کد زیر رو قرار بدید.
php_value upload_max_filesize 1000M
php_value post_max_size 2000M
php_value memory_limit 3000M
php_value max_execution_time 180
php_value max_input_time 180
با انجام راهکارهای بالا مشکل به احتمال زیاد رفع میشود. اما در صورتی که همچنان مشکل داشتید، با مدیر هاستتون تماس بگیرید.
روش 3: اصلاح فایل wp-config.php
در این روش سعی کنید فایل wp-config.php خود را ویرایش کنید و کد زیر را به پایین اضافه کنید، اما دقیقا در محلش!
define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ‘3000M’);<span data-mce-type=”bookmark” style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” class=”mce_SELRES_start”></span>
سپس فایل را ذخیره کنید و حافظه کش مرورگر را پاک کنید.همین! حال همه چیز برای حلکردن پیامهای خطا و افزایش حجم در وردپرس تنظیم شدهاست. این تغییرات نباید بیش از چند دقیقه طول بکشد تا اثر کند، بنابراین شما می توانید به سرعت به کار بازگردید.
روش 4 : فایل functions.php
در این روش، پیشنهاد میکنیم کد پایینی رو در فایل فانکشن پوسته وردپرس قرار بدید.
function upload_size_limit_filterw( $size ) {
return 1536000*14;//Size in Kb
}
add_filter( ‘upload_size_limit’, ‘upload_size_limit_filterw’,12 );
یه نکته بگیم! در این کد بالا اندازه باید بر اساس کیلوبایت وارد بشه همین!
اکسیژن گروه طراحی Msina امیدوار است از آپلود کردن فایل های حجیم در وردپرس لذت برده باشید.