امروز برای کاربران عزیز افزونه ای معرفی میکنیم که میتونید باهاش به صورت هوشمندانه اسلایدر خود را طراحی و بسازید. کم پیش میاد در وب گردی سایتی بدون اسلایدر ببینیم! اسلایدرها نقش مهمی در ظاهر سایت و جلب توجه و راحتی کار بازدید کنندگان دارند. در اکثر وبسایتها همچون Msina با تصاویر متحرکی رو به رو میشویم که به آنها اسلایدر میگویند. در واقع این تصاویر نقش زیبایی ظاهری به همراه نشان دادن هدف را برعهده دارند.
اگر میخواهید هزینه ای برای خرید افزونههای حرفهای اسلایدر مثل روولوشن اسلایدر نکنید و اسلایدر زیبا و سفارشی با تنظیمات مختلف را با دست باز در سایت وردپرسی خودتون بسازید، میتونید از افزونه رایگان و کاربردی طراحی اسلایدر هوشمند در وردپرس با Smart Slider3 استفاده کنید.
در این قسمت از آموزش، در بخش وردپرس نیز اسلایدرها با کمک افزونه وردپرس ایجاد میشوند که تعداد آنها نیز بیشمار است. ناگفته نماند که هر کدام به شیوه خاصی نمایش تصاویر را برعهده میگیرند. یکی از این افزونههای جالب برای ساخت اسلایدر در وردپرس به گونهای جالب و هوشمند عمل میکند و امکانات خوبی را به شما میدهد.
افزودن اسلایدر در وردپرس
همانطور که گفتم افزونههای رایگان و حرفهای زیادی برای ایجاد اسلایدر در وردپرس روی کار آمدند و این خود نشان از داشتن طرفدار است. افزونهای که امروز برایتان در نظر گرفتیم Smart Slider نام دارد. از نامش مشخص است که یک اسلایدر کاملا هوشند است و ویژگیهای خاصی در ساخت اسلایدر در وردپرس باید داشته باشد.
افزونه Smart Slider
این پلاگین یا افزونه کاملا حرفه ای و دارای محیط آسان برای ایجاد و ویرایش اسلایدر ها می باشد. که به برخی از ویژگی های منحصر به فرد این افزونه می پردازیم:
- امکان طراحی و ساخت اسلایدر محتوا در وردپرس
- امکان طراحی و ساخت اسلایدر در وردپرس با عملیات درگ و دراپ
- امکان ایجاد کتابخانهای از اسلایدرها
- کاملا سازگار و بکپارچه با وردپرس
- پشتیبانی از صفحهساز گرافیکی
- سازگار با حالت واکنشگرایی
- امکان ساخت اسلایدهای داینامیک
- امکان سفارشیسازی
- امکان ایجاد اسلاید در پس زمینه
- ساخت اسلایدر در وردپرس به صورت لایهای
- دارای تنظیمات برای استایل و فونت
آموزش کار با افزونه Smart Slider3
همانند روال همیشه افزونه را نصب و رته اندازی کنید، پس از فعال سازی افزونه، منو جدیدی تحت عنوان Smart Slider در پیشخوان وردپرس ظاهرمی شود. روی آن کلیک کنید.
در این قسمت دو منو داشبورد و تنظیمات را در بالای صفحه میبینید. در قسمت داشبورد، در پایین صفحه یک اسلایدر sample slider برای نمونه موجود است. روی new slider کلیک کنید. در این قسمت نام اسلایدر، عرض و ارتفاع اسلایدر و طرح پیش فرض اسلایدر هوشمند را انتخاب و دکمه ایجاد را بفشارید. سپس، روی add slider کلیک کرده و تصاویر دلخواه خود را اضافه کنید.
قسمت تنظیمات
در این قسمت از افزونه، تنها گزینههایی که با آن سر و کار داریم همین بخش داشبورد و تنظیمات است. که اول از همه به بخش تنظیمات میرویم. این بخش متشکل از ۴ قسمت است.
بخش تنظیمات عمومی
بخش Framework settings
Secondary server: سرور دوم، چنانچه قرار است تصاویر روی سرور دیگری آپلود شوند این گزینه را انتخاب کنید.
استفاده از پروتوکل Url: برای استفاده از آدرسدهی به تصاویر استفاده میشود.
Force english backend: بکگراند اسلایدر یعنی تنظیمات پشت صحنه صرفا انگلیسی باشد.
Improved frontend accessibility: بهبود سطح دسترسی در سمت کاربر
جاوا اسکریپت: این بخش مربوط به تنظیمات جاوا اسکریپت است.
CSS: برای وارد کردن تنظیمات دلخواه و سفارشی از این بخش میتوانید اقدام کنید.
درخواست Api: برای گرفتن کد API میتوانید از این قسمت اقدام کنید.
بخش فونتها Fonts
فونت پیشفرض: این بخش مربوط به انتخاب فونت مورد نظر است. از منوی پایین نیز میتوانید هر آنجه مدنظرتان است را انتخاب کنید.
GOOGLE: از این قسمت نیز نحوه عملکرد هر کدام را در سمت کاربر میتوان مشخص کرد.
بخش اسلاید پیشفرض
در این قسمت نیز تنظیماتی برای نوع ایجاد هر اسلاید را مشخص کرده که به صورت پیشفرض خود مواردی را تعیین کرده و شما نیز میتوانید به صلاحدید خود آن را تغییر دهید.
حال چه کنیم؟ وقت ساخت اسلایدر در وردپرس رسیده! اما چطور این کار را انجام دهیم؟ برای این منظور به بخش داشبورد برمیگردیم و به پایین صفحه اسکرول میکنیم…اکسیژن طراحی سایت Msina
طراحی و ساخت اسلایدر
در این قسمت میتوانیم اسلایدها را اضافه یا ویرایش کنیم. به عنوان مثال ویرایش آن.
تمامی امکانات برای تغییر، ویرایش و ساخت اسلایدر در وردپرس محیاست. فقط کافیست کمی دقت کنید تا یک اسلاید خوب را ایجاد کنید. آیتمهایی را به صورت استاندارد میتوان روی تصویر قرار داد و آن را تبدیل به یک اسلایدر حرفهای کرد.
آموزش قرار دادن اسلایدر در وب سایت
خب، در ادامه به پایین صفحه بیایید. حال چندین تب را مشاهده می کنید. در تب انتشار، شورتکد اسلایدر را کپی کرده و در تب های بعدی تنظیمات اسلاید اعم از نام، نام مستعار، ترازبندی، انیمیشن و موارد دیگر را به دلخواه خود تنظیم کنید. خوبی این افزونه فارسی بودن آن است که به راحتی میتونید گزینه های اسلایدر را بررسی و پیکربندی کنید.
در قسمت انتشار روش قرار دادن اسلایدر در سایت را مشخص کرده. از طریق شورتکد، قطعه کد پیاچپی و آیکون در ادیتور نیز برای قرار دادن آن در سایت موجود است.
پس از اتمام کار مجددا اسکرول به بالای صفحه کنید و دکمه ذخیره را بفشارید. به علاوه در همین قسمت میتونید پیش نمایش اسلایدر ساخته شده را نیز ببینید. اکنون به نوشته و صفحه مورد نظرتون برید و شورتکد را جایگذاری کنید.
نتیجه می گیریم که؛
تصاویر باعث ایجاد جلوهای زیبا و خاص در وب سایت میشوند به همین دلیل نباید آنها را نادیده گرفت. طراحی و ساخت اسلایدر در وردپرس نیز یکی از همین جلوههاست که به ظاهر سایت جذابیت خوبی میدهد و آن را متنوع میسازد. افزونه یا پلاگین Smart Slider را برای شما در نظر گرفتیم که میتوانید آن را دانلود کرده و نصب کنید.