ارومیه، پاساژ فیلیپس
044-32234187
09120162336
ارومیه، پاساژ فیلیپس
جستجو

آموزش درون ریزی وردپرس با WordPress Importer

آموزش درون ریزی وردپرس با WordPress Importer

سلامی به سردی زمستان امسال بار دیگر گروه طراحی وب Msina  با شما است با آموزش درون ریزی در وردپرس با افزونه محبوب WordPress Importer. اول از همه درون ریزی! درون ریزی چیست؟ حتما تا به حال وقتی یه قالبی رو خریدید یا دانلود کردید در بین برخی از این ها یه فایلی وجود داره با پسوند XML حالا اسمش فرق نمیکنه چی باشه , این فایل حاوی اطلاعاتی از تنظیمات و ساختار منو قالب , برگه , نحوه ی ایجاد کدهای کوتاه.

هستش مثلا یه قالبی که دموش و دیدید ولی نمی تونید شبیه دمو اون و تنظیم کنید و به مشکل می خورید همچنین برگه ها و سایر مواردش رو شبیه پیشنمایش ایجاد و تنظیم کنید, به همین خاطر امکانی در وردپرس وجود داره که میشه از سایتی که راه اندازی و تنظیم کردیم یه فایل xml برون ریزی کنیم این امکان در قسمت ابزارها می باشد اگه به این قسمت ( در قسمت مدیریت گزینه نمایش » ابزارها ) برید میبینید که دارای سه گزینه هستش و دوتاش درون ریزی و برون ریزی هست. با توجه به این گزینه ها خواسته های ما برای ظاهرسازی قالب می توانیم از این دو گزینه استفاده کنیم. در صورتی که ما میخواهیم جلوه هایی برای قالبمان اعمال کنیم از گزینه درون ریزی استفاده میکنیم یعنی فایل اکس ام ال را وارد وردپرس سایت مان وارد کنیم.

 

wordpress-importer Msina.ir

 

آموزش درون ریزی فایل Xml با اسفتاده از افزونه WordPress Importer

برای درون ریزی فایل XML باید افزونه wordpress importer را نصب و فعال سازی نمایید شما کاربران عزیز طراحی سایت Msina میتوانید از این لینک بالا سایت دریافت کنید. بعد از نصب افزونه شما در قسمت ابزار ها سایت وردپرس درون ریزی و برون ریزی وجود دارد که با توجه به خواستتون انتخاب میکنید. با توجه به شکل زیر:

 

Msina WordPress Import

 

در این قسمت از درون ریزی باید گزینه وردپرس انتخاب بشه روی wordpress کلیک کنید پنجره ای مثل تصویر زیر براتون ظاهر میشه که در تصویر زیر مشخص هست توجه داشته باشید اگر پلاگین درون ریزی wordpress importer نصب نباشه این پنجره ظاهر میشه توسط وردپرس و میگه که باید پلاگین رو نصب کنید.

 

Msina WordPress Import2

 

بعد از نصب پلاگین در صفحه ای که براتون ظاهر میشه( تصویر بالا ) روی گزینه فعال کردن پلاگین و عملیات درون ریزی کلیک کنید سپس یه صفحه دیگه براتون شاهر میشه که از شما فایل درون ریزی رو می خواد.

در این قسمت فایل xml که داخل قالب وردپرس شما قرار گرفته رو انتخاب کنید و روی دکمه بارگذاری پرونده و درون ریزی آن کلیک کنید , نکته مهم در این قسمت برای انتخاب فایل مثلا در این تصویر ما نوشته شده 2 مگا بایت که این به محدودیت سایت از جانب هاست مربوط میشه ممکنه بستگی به سیستم هاست این عدد متفاوت باشه. و شما میتوانید افزایش حجم آپلود در وردپرس اقدام کنید تا به راحتی بدون محدودیت فایل خود را در وردپرس آپلود کنید.

بعد از بارگزاری صفحه ای برای شما عزیزان باز میشود که در فیلد اول یک نام وارد کنید مثلا اسم خودتون به فارسی یا انگلیسی فرقی نمی کنه این نام به عنوان نویسنده مطالبی که درون ریزی میشه شناخته خواهد شد , در کادر بازشو دوم نام کاربری سایتتون که هنگام نصب ایجاد کردید رو انتخاب کنید. پایین تر بخش Import Attachments مربوط به فایل های پیوست فایل درون ریزی می باشد که سوال می کنه می خواهید فایل ها هم درون ریزی بشه مثل تصاویر و … که باید تیک این گزینه رو بزنید و در پایان روی دکمه submit کلیک کنید. و پس از اتمام برای شما پیغام ALL DONE! یا Have Fun نشان داده میشود که این نشانگر با موفقیت آپلود و در هاست بارکزاری شده است. اینافزونه را از سایت رسمی وردپرس از این لینک نیز میتوانید دریافت کنید. یا از سایت اکسیژن طراحی سایت Msina از این لینک میتوانید دانلود و دریافت کنید.

 

دانلود افزونه

صفحه افزونه

————

نوشته های مرتبط
5 دیدگاه
محمدرضا

سلام خسته نباشین من از سایتم فایل پشتیبان تهیه کردم(xml) حجمش شده 20 مگابایت در حالی که برخی هاست بیشتر از 2 یا بیشتر از 8 مگابایت پشتیبانی نمیکنند و حالا من موندمو سایت جدیدم و یه فایل 20 مگابایتی البته با نرم افزار سپلیت فایل xml هم اشنا هستم اسپلیت کردم نشد یعنی درون ریزی نمیشه لطفا کمکم کنید که چی کار کنم

با سلام
کاربر عزیز و گرامی برای نامحدود کردن یا همون افزایش میزان آپلود در وردپرس باید در فایل htaccess کد هایی قرار بدی ، این کدها شامل :

php_value upload_max_filesize 100M
php_value post_max_size 100M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

روش های مختلفی هم برای افزایش میزان حجم آپلود در وردپرس می باشد که شما میتوانید از هرکدام استفاده کنید
روش اول : فایلی به نام php.ini در پوشه wp-admin وجود دارد یا اگه نبود شما نیز خودتان میتوانید با فایل پد ایجاد کنید البته باید با همون فرمت باشد ، سپس کدهایی را در این فایل باید قرار دهید ، این کدها شامل :

upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 300

میتوانید آموزش افزایش میزان حجم آپلود فایل در وردپرس در این پست ببینید:

https://www.msina.ir/increase-the-max-upload-size-in-wordpress

حسن

مطلب خوب و مفیدی بود..باتشکر

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.